Bezpečnost a ochrana zdraví při práci v lese

Samostatnou kapitolou jsou školení prevence rizik v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, která provádíme na základě osvědčení Výzkumného ústavu bezpečnosti práce, v.v.i., evidenční číslo VUBP/371/PRE/2012.

Specializujeme se na bezpečnost práce v lesním hospodářství a při činnostech obdobného charakteru, např. údržba parků, sadů, břehových porostů, doprovodné zeleně vodních toků, pozemních komunikací a v obvodu dráhy a při odstraňování a oklešťování stromoví a jiných porostů ohrožujících bezpečné a spolehlivé provozování zařízení elektrizační soustavy nebo plynárenských zařízení, popřípadě při odstraňování porostů ohrožujících provoz rozvodných tepelných zařízení, pěstební práce, ošetřování stromů, těžba, soustřeďování, manipulace, skladování a odvoz dříví, práce ve výškách na stojících stromech a veškeré práce prováděné s přenosnou řetězovou pilou nebo křovinořezem.

Kontaktujte nás …

Zavolejte nám nebo využijte tento kontaktní formulář a napište nám svůj dotaz.

    Odesláním této zprávy potvrzuji, že uvedené informace a kontaktní údaje jsou pravdivé a souhlasím s tím, aby mě společnost STROMA s.r.o. kontaktovala zpět.

    Chcete se na něco zeptat?

    Zavolejte nám pro více informací ohledně správy lesa, znalecké činnosti, činnosti lesního hospodáře …

    • +420 603 878 448